Visie

Visie

GoedeDoelen.be Koning Boudewijn­stichting

Kansarmen Vlaanderen helpt iedereen in Vlaanderen die echt in nood zit met kledij, spullen, huishoudelijk gerief & speelgoed en nog veel meer. Dit allemaal gratis.

Momenteel zijn we nog een kleine feitelijke VZW zonder winstoogmerk, maar is wel uiterst actief en gemotiveerd om verandering te brengen in de soms uitzichtloze situatie van kansarmen in Vlaanderen.We zullen ons tot het uiterste inspannen om een stroom van hulp te kanaliseren richting de minderbedeelden die deze hulp zo hard nodig hebben. Donateurs kunnen ook helpen met een financiële bijdrage of hulp in de vorm van materiële zaken.Help Kansarmen Vlaanderen is een VZW waar kansarmen het woord nemen en biedt jou een manier om betrokken te zijn bij de strijd tegen armoede.Je investeert in onze projecten en evenementen die als doel hebben armoede te bestrijden in Vlaanderen.Jouw steun helpt kansarmen aan een beter leven.

Sponsors kunnen voor grote veranderingen zorgen in onze samenleving vandaar onze vereniging graag uw inzet en solidaire steun vraagt.

Help en/of steun ons mee naar een beter bevordering v/d samenleving in Vlaanderen.

Omdat wij momenteel geen subsidies ontvangen,zijn wij geheel afhankelijk van onder meer giften en sponsoring.

Omdat steun van alle kanten uiterst welkom is wil de vereniging een goede relatie opbouwen met de sponsoren, fondsen en donateurs en deze ook onderhouden.Met het verenigen van onze krachten kunnen we meer bereiken en samen zijn we in staat een grotere betekenis te geven aan het streven naar een betere samenleving. Een maatschappij waar wij allen en onze kinderen bij gebaat zijn.

Elke minder bedeelde kan bij ons terecht.

Steun trekkende bij het OCMW, mensen met een zéér klein inkomen enz.

Nadat je bewijs stukken kan voorleggen dat je hulp of steun nodig hebt en/of in collectieve zit, kan je lid worden van de VZW.

Sinds 2016 helpen we ook mensen met voedselpaketten, dit reeds in Oost- en West Vlaanderen.

 

 

Wenst u ons te helpen met een donatie? Klik hier: Donatie